Het bedrijf

Kaizen Computersystems B.V. is opgericht in 1993 en ontstaan uit CCS Software. In verband met eventuele naamsverwarring handelt Kaizen Computersystems B.V. tevens onder de naam CCS Software.
CCS Software heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van applicatie-pro-grammatuur voor schoonmaakbedrijven en reclamebureaus.
De producten van CCS Software kenmerken zich door gestructureerde en modulaire opbouw, waardoor pakketten in vrijwel iedere gewenste vorm kunnen worden samengesteld. Door middel van regelmatige contacten met gebruikers in de diverse branches ontstaat een wisselwerking met de marktontwikkeling, waardoor de producten steeds optimaal up-to-date worden gehouden.
CCS Software heeft nauwe banden met diverse computerleveranciers en third-party-maintenance organisaties. Hierdoor is CCS Software in staat niet alleen programmatuur aan te bieden, maar vooral ook volledige oplossingen waarbij hardware, randapparatuur en software-onderhoud alle onder CCS -vlag kunnen worden ondergebracht.
CCS Software streeft ernaar een professioneel en betrouwbaar dienstverlenend bedrijf te zijn, met een duidelijk klantgerichte bedrijfsfilosofie. Onze benadering heeft tot gevolg dat CCS Software een hoge mate van betrokkenheid kent bij haar huidige klanten.
Naast flexibiliteit kenmerkt het CCS-Cleaning pakket zich door grote gebruiksvriendelijkheid. Bedieningsopleiding en inhoudelijke instructies zijn in de praktijk daarom kort en helder. Er wordt van uw medewerkers geen groot offer gevraagd om efficiënt met het pakket te kunnen werken, zodat de productiviteit binnen uw bedrijf optimaal gewaarborgd is.